Dynamisch jongerenwerk
 

 WAT DYNAMISCH JONGERENWERK DOET MET JONGEREN!

Het Almeers jongerenwerk in het kort

 

Woon jij in Almere en ben je op zoek naar een zinvolle vrijetijdsbesteding of kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is het Dynamisch Jongerenwerk van De Schoor, Welzijn in Almere er voor jou. In onze jongerencentra maar ook op straat bij jou in  de wijk vind je onze collega's. 

 

Je kunt bij ons terecht om je talenten te ontdekken, mee te denken, te chillen, te sporten maar vooral om jezelf te zijn! 

 

Kom langs of volg ons via de sociale media.

 

Laatste nieuws

De gezonde leefstijl challange

Vanuit Tactus & De Schoor Welzijnswerk Almere organiseren wij een gezonde leefstijl challenge-dag. Deze dag is bedoelt om jongeren tussen de 15 -23 jaar bewust te maken van een gezonde leefstijl. Hiervoor hebben bij verschillende activiteiten georganiseerd. 

Voor overige informatie klik hier

 

Opening van de expositie

Op maandag 6 december is er een expositie op het Stadhuis, over de dak-/thuisloze jongeren. De Schoor heeft samen met de Gemeente Almere deelgenomen aan het project, om het aantal dak-/thuislozen terug te dringen. We hebben 39 jongeren terug op de radar weten te krijgen. Lees meer

 

Naschoolse aanbod

Onze collega Karim is sinds vorige week woensdag 17 november gestart met het naschoolse aanbod. Dat doet hij iedere woensdag op het Nautilus en iedere maandag en donderdag op Pro Almere in Muziekwijk.

 

Jongerenwerkers weer BHV-proof

Op 26 oktober heeft een groep jongerenwerkers weer met succes deelgenomen aan de BHV-cursus. Zo kunnen we de veiligheid van jou als bezoeker weer garanderen wink

 

Burendag in Stedenpunt

Jongeren uit Stedenwijk en Staatsliedenwijk en een stagiaire hadden i.v.m. Burendag samen met het Wijkteam en jongerenwerk van Stedenwijk een BBQ georganiseerd in Stedenpunt. Met dank aan alle betrokkenen/ collega's voor een speciale avond, voor een aantal buurtbewoners.  Zie hier de foto's!

 

 

ONS JONGERENWERK IN 5 FILMPJES

Privacyverklaring
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere