Dynamisch jongerenwerk

                                                Diversity… The Art Of Drag!

“ Een ervaring voor het leven”

“ Confidence is key”

“ Dit was voor mij een kans om uit te zoeken of ik meer wil doen met Drag”

Bij the Art of Drag  bieden we zoveel mogelijk workshops om ieder onderdeel van de Drag scene te kunnen ervaren en leren. Veel jongeren kunnen zich niet uiten als Drag omdat dit niet wordt erkend  door hun omgeving of gewoon nog te spannend is. Door dit bij Diversity aan te bieden krijgen de jongeren de kans om  kennis te maken met deze kunstvorm.

We zijn begonnen met 2x een make-up workshop van 2 hele bekende Drag Queens, namelijk : Juicy Kutoure en Keta Minaj uit Drag Race Holland seizoen 2.

En wat een succes was dit. De groep heeft ontzettend veel geleerd over zelfvertrouwen, jezelf durven zijn en natuurlijk make-up.
De workshop begon met een kennismaking en een Q&a waarin de jongeren alles mochten vragen aan deze sterren. Daarna ging het over zelfvertrouwen en kregen de jongeren hele waardevolle tips over zelfverzekerd zijn.
Daarna zijn ze aan de slag gegaan om hun eigen dragpersona te ontdekken. En daarna uiteraard make-up. Tips, oefenen, vragen stellen!

The art of drag is nog niet afgelopen en de volgende workshops die eraan komen zijn Vogue dans workshops en Find your Inner Drag.Het project wordt afgesloten met een toffe fotoshoot!

                                                          

Privacyverklaring
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere