Dynamisch jongerenwerk
 

 WAT DYNAMISCH JONGERENWERK DOET MET JONGEREN!

Het Almeers jongerenwerk in het kort

 

Woon jij in Almere en ben je op zoek naar een zinvolle vrijetijdsbesteding of kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is het Dynamisch Jongerenwerk van De Schoor, Welzijn in Almere er voor jou. In onze jongerencentra maar ook op straat bij jou in  de wijk vind je onze collega's. 

 

Je kunt bij ons terecht om je talenten te ontdekken, mee te denken, te chillen, te sporten maar vooral om jezelf te zijn! 

 

Kom langs of volg ons via de sociale media.

 

Laatste nieuws

Nieuwjaars borrel Almere Haven

Dinsdag 24 januari was er een nieuwjaars borrel georganiseerd in Corrosia voor iedereen die Almere Haven een warm hart toedraagt. Het Almeerse college van burgermeester en wethouders waren aanwezig om kennis te maken. Zij hoorde graag alle verhalen over Almere Haven onder het genot van een hapje en drankje. Ook was er dj aanwezig met optredens van jongeren vanuit jongerencentrum Trapnotov. Klik hier voor een foto

 

Klokhuis Almere Poort

Elke woensdag en vrijdag buiten de vakanties om is het klokhuis in Almere poort open vanaf 14:00

 

Refolution

-Ben jij tussen de 15 en 23 jaar en woon jij in Almere?
-Ben jij gemotiveerd om aan jouw doelen te werken maar merk je dat het niet altijd meezit?
Bij Refolution staat jouw ontwikkeling centraal!

In een groep van 8 deelnemers zullen we 2 avonden in de week (dinsdag en donderdag van 19 tot 20 uur) sporten bij de Refs Army sportschool in Muziekwijk. Deze trainingen zijn geheel kosteloos maar vragen uiteraard wel een hoge motivatie en discipline.

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar rplet@deschoor.nl met als onderwerp Refolution om meer informatie te ontvangen en wellicht ontvang jij een uitnodiging voor een intakegesprek. #noweakness 

Aanmelden kan tot en met 19 januari. Klik hier voor video

 

Sporthal- Haven activiteit

Donderdag 5 januari had Trapnotov een sporthal activiteit opgezet in samenwerking met sportbuurt coach van Haven. Jongeren konden meedoen aan 3x3 basketbal toernooi dat werd verzorgd door Denzel, voetbal toernooi en tot slot lasergamen. 

Na de activiteiten zijn wij gezamelijk gaan eten in Trapnotov waar de jongeren ook konden blijven hangen. Klik hier voor meer foto's

 

Youth Cup Haven editie

De winter editie werd 28 december in sporthal-haven gehouden. We hadden 2 leeftijdscategorieën. Er waren 5 teams van de leeftijd 10 t/m 13 jaar en 8 teams van 13 t/m 16 jaar. Veel stadsdelen deden mee van poort tot aan almere buiten. Het was druk bezocht en er was een sportieve sfeer. Van de jongere doelgroep stonden HVB (haven) en DTB (buiten) in de finale waar uiteindelijk DTB won. Van de oudere doelgroep stonden FC bal op het dak (haven) en soldatenwerk (stedenwijk) in de finale waar soldatenwerk de finale won. 

Klik hier voor leuke foto's

 

Stedenpunt Ez cook'n

Ben jij tussen de 10 en 17 jaar en wil je gratis leren simpele gerechten te maken? 

Bekijk de flyer voor het aanmelden en overige info. kijk de flyer + foto's

Sporthal-Haven activiteit

ONS JONGERENWERK IN 5 FILMPJES

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere