Dynamisch Jongerenwerk

Ambulant jongerenwerk - jongerenwerkers op straat

Ambulant jongerenwerkers aan de slag in de wijk

 

Jongerenwerkers vind je niet alleen in de jongerencentra, maar ook op straat. Ze gaan graag in gesprek met de jongeren in de wijk: wat houdt hen bezig, wat zouden ze graag willen doen en welke hulpvragen leven er bij hen?  Naast het vinden en binden van jongeren organiseren ze ook regelmatig activiteiten. 

 

Kennismaken met onze ambulant jongerenwerkers? Kijk dan hieronder én volg hen op Instagram!

 

Ambulant jongerenwerkers in Almere Buiten

Etienne Struiken

 

 

06-54613116  

estruiken@deschoor.nl

@deschoor_etienne 

 

Ik ben sinds februari 1999 in dienst bij De Schoor. Als jongerenwerker hou ik me bezig met het jongerenwelzijn en richt ik me op de talentontwikkeling en begeleiding en coaching van jongeren die dit nodig hebben.
Het gaat om contact leggen met jongeren en ouders en het inzicht krijgen in hun leefwereld.


Ik doe dit werk al een aantal jaar en zie Almere groeien en het jongerenwerk veranderen. Waren eerst de straatcontacten het begin van vele mooie verhalen, tegenwoordig is het startpunt steeds vaker social media en de online ontmoeting.

 

Ik blijf zoeken naar het persoonlijke contact en de menselijke maat. Het belang van de jongeren staat altijd voorop.

Het verschil maak ik niet alleen maar met vele partners met wie ik fijn samenwerk.

 

Ivar Echteld

 

 

06-18844889              
iechteld@deschoor.nl

@deschoor_ivar 

 

Ik ben sinds 2012 werkzaam bij De Schoor.

Ik werk met jongeren afkomstig uit diverse culturen. Deze jongeren hebben verschillende achtergronden. In mijn werk richt ik mij op talentontwikkeling, begeleiding en coaching voor wie dit bedoeld is. Als ambassadeur van het jongerenwerk (toeleiding naar jongerencentra, school, werk en stage) ligt mijn kracht in het onderhouden van persoonlijk contact en het opbouwen van een vertrouwensband met de jongeren. In mijn contactlegging betrek ik ook de ouders om beter inzicht te krijgen in de leefwereld en behoeften van de jongeren. Waar voorheen de contacten veelal op straat plaatsvonden, zijn deze de laatste jaren -door de komst van Social media- deels verplaatst naar online ontmoetingen. Ik ben betrokken bij het project Cyber24.
Vermeldenswaard is dat ik vanuit teamverband een structurele en prettige samenwerking heb met veel partners en vrijwilligers.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ambulant jongerenwerkers in Almere Stad

Bilal El Karkachi
(Kruidenwijk)

 

 

 

06-81193622 

belkarkachi@deschoor.nl

@deschoor_bilal  

 

Mijn naam is Bilal el Karachi en ik ben 21 jaar. Ik ben sinds mei 2021 werkzaam bij de Schoor als jongerewerker. Hiervoor ben ik samen met mijn collega’s actief bij de Multiclub, in Kruidenwijk. Wij zijn actief voor jongeren van 10 tot en met 27 jaar.

De Multiclub is de perfecte plek om te kunnen relaxen, nieuwe mensen te ontmoeten en de leukste activiteiten bij te wonen

Ik hou me bij de Multiclub vooral bezig met de inloop en met het stukje sport en bewegen. Bij het stukje sport en bewegen geef ik de kickboks lessen/oefeningen

Ik hoop je snel te kunnen ontmoeten bij de Multiclub!

Tommy van den Berg
(Stad Oost)

 

 

 

 

 

 

 

 

06-42741868  
tvandenberg@deschoor.nl

@deschoor_tommy 

 

Ik ben vanaf 2007 werkzaam bij de Schoor vanuit deze functie ben ik ook stagebegeleider en coördinator van het Budoproject. Als ambulant jongerenwerker zoek ik de jongeren op in hun eigen omgeving (de straat) en filter ik samen met hen waar hun wensen en behoeftes liggen. Samen met de jongeren en eventueel met netwerkpartners zoek ik uit wat de mogelijkheden zijn. In mijn rol als coördinator van het Budoproject ben ik het aanspreekpunt voor verschillende netwerkpartners die jongeren aanmelden om deel te nemen aan het project.

 

Ik werk al 12 jaar in Almere stad-oost. In de verschillende wijken organiseren wij activiteiten voor jongeren zoals bijvoorbeeld zaalvoetbal, kickboksen en tiener/jongeren inlopen.

 

Gino Dixon
(Stad Oost)

 


06-57649775 

gdixon@deschoor.nl

@deschoor_gino  

 

Mijn naam is Gino Dixon en ik ben 29 jaar. Ik ben sinds 2019 werkzaam voor de Schoor als Ambulant jongerenwerker. Als tiener heb ik door de jaren heen zelf gefungeerd als vrijwilliger en stagiaire bij de Schoor wat me erg veel voldoening gaf. En ervoor gezorgd heeft dat ik hier mijn werk van wilde maken.

Nu werk ik samen met mijn collega Tommy in stadsdeel Oost waar wij voor jongeren van 10 tot 27 jaar op straat te vinden zijn. Om de jongeren te begroeten en een praatje met ze te maken. De jongeren kunnen voor alles bij me terecht en ik zal altijd mijn best doen met ze mee te denken.

Voor leuke creatieve en chill activiteiten kunnen jongeren bij ons terecht in Buurtlokaal de Dop. In de Dop zijn zij welkom om te gamen en socializen met elkaar. En heb je interesse in Kickboksen of Zaalvoetbal activiteiten, kan je ook bij ons terecht.

 

 

 

 

Karim El Hamdioui
(Stedenwijk)

 


06-43506928  
kelhamdioui@deschoor.nl

@deschoor_karim  
jongerenwerkstedenwijkalmere 

 

Ik ben sinds 2017 werkzaam voor De Schoor als ambulant jongerenwerker in de wijken Stedenwijk & Staatsliedenwijk. Ik ben veel op straat te vinden en werk oa vanuit de locatie activiteitencentrum Stedenpunt samen met mijn collega Krish

 

Als ambulant jongerenwerker bied ik perspectief aan de jongeren. Door bijvoorbeeld op hun verzoek informatie en advies te geven, jongeren te activeren oplossingen te vinden voor hun eigen problemen en ze, indien nodig, door te wijzen naar specialistische hulp.

Rick Groenhard (Muziekwijk, Literatuurwijk en Noorderplassen)

 

 
06-50244983  

rgroenhard@deschoor.nl
@deschoor_rick  

 

 

Sinds oktober 2019 werk ik als ambulant jongerenwerker in Literatuurwijk, Noorderplassen, Muziekwijk en Haven. Daarnaast ben ik te vinden in jongerencentrum Trapnotov in Haven en ben ik coördinator van het project Maatschappelijke Diensttijd.


Als jongerenwerker probeer ik verschillende sporten in te zetten als middel om jongeren te bereiken. Zo ben ik betrokken bij de Youth Cup (zaal)voetbal toernooi voor jongeren en Own The Spot, een skate event op de Evenaar voor de jeugd in Almere.
 

Ik zie je graag in jongerencentrum Trapnotov of in een van de wijken!

Romeo Lobo
(Stadhart)

 


06-42741986  

rlobo@deschoor.nl

@deschoor_romeo  

 

 

Hallo, ik ben al meer dan 10 jaar  jongerenwerker in het Stadshart van Almere stad. Voor hulpvragen over werk, school of veilig uitgaan kan je bij mij terecht. Tevens kan je bij mij  terecht als je meer wilt weten over jouw mogelijkheden en kansen binnen de maatschappij. Ook ben ik begeleider en coach van Jongeren Veilig Stadshart Almere (JVSA) en Jongeren Almere Met Een Stem (JAMES), wat zichzelf opwerkt naar een multidisciplinaire jongerenraad.

 

Ook ben ik betrokken geweest bij de uitvoering van Stop Vandalisme.

 

Dwayne Panka (Muziekwijk, Literatuurwijk en Noorderplassen)

 

06-43443597  

dpanka@deschoor.nl
@deschoor_dwayne 

 

Mijn naam is Dwayne en ik ben sinds september 2022 werkzaam als ambulant jongerenwerker in stad-west en het stadshart van Almere.

 

Ik ben opgegroeid in Almere en in het verleden heb ik ook altijd een handreiking van een jongerenwerker gehad in de tijd dat ik het nodig had. Dit heeft mij gemotiveerd om ook aan de slag te gaan als jongerenwerker om jongeren dezelfde sturing en ondersteuning te bieden.

 

In stad-west en het stadshart van Almere leg ik samen met mijn collega’s Rick en Romeo contact met de jongeren op straat. Daarnaast organiseren wij verschillende activiteiten om op die manier laagdrempelig met de jongeren in contact te komen.

 

Kom gezellig langs bij de activiteiten bij jou in de buurt en voel je vrij om met mij in gesprek te gaan voor al je hulpvragen, ideeën en advies.

Ambulant jongerenwerkers Almere Poort

Charly Olf

 


 

 

 

 

 

06-50244980  

colf@deschoor.nl

deschoor_charly  
charly de schoor  

 

Hoi, ik ben sinds 2004 werkzaam voor De Schoor als ambulant jongerenwerker en werk vanuit het stadsdeel Almere Poort. Voor leuke activiteiten, het uitwerken van jouw leuke ideeën, maar ook voor hulpvragen of een goed gesprek kun je bij mij terecht!

 

Als jongerenwerker met een achtergrond als sportdocent probeer ik om de ‘jeugd van tegenwoordig’ bij te staan en te stimuleren om hun eigen talenten te sturen richting de kansen in het leven.

 

Heb je meer hulp nodig? Dan verwijs ik je door naar de juiste instantie. Je kunt je vraag altijd stellen via Whatsapp, sms, insta, mail of bel me.

 

Ik kan ook altijd persoonlijk met je afspreken. Waar kan je mij vinden? Bij mooi weer, voornamelijk op straat en bij regen en kou zit ik voornamelijk lekker binnen wink

 

 

Martijn Drieman

 

 

06-29556171  

mdrieman@deschoor.nl

@deschoor_martijn 

 

Hoi, Vanaf 1 februari 2022 ben ik werkzaam voor De Schoor als ambulant jongerenwerker in stadsdeel Almere Poort.

Al 18 jaar zet ik mij in als jongerenwerker en probeer ik van alles aan te pakken in het belang van jongeren. Of het nou gaat om het organiseren van een activiteit, het samen met jou uitwerken van een idee of om problemen te bespreken, ik ben er voor je!

Ik ga graag het gesprek aan om je beter te leren kennen en te helpen waar dat nodig is. Je zal mij voornamelijk op straat tegenkomen, maar in ben ook bereikbaar via whatsapp, mail, Insta of we kunnen even met elkaar bellen.

Je kan bij mij aangeven wat je in de buurt mist, wat je graag zou willen doen en wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Ik help je graag om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Heb je meer hulp nodig? Dan kunnen wij samen met behulp van een breed netwerk kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Dus wil je een leuke activiteit doen, heb je een goed idee of een andere vraag, dan moet je bij mij en mijn collega Charly zijn!

Joey Zoet

 

 

06 46 10 88 72 

jzoet@deschoor.nl

@deschoor_joey 

 

Sinds Augustus 2022 werkzaam als jongerenwerker in Almere-Poort. Samen met Charly en Martijn ben ik in de buurt te vinden. De activiteiten die wij organiseren zijn voor alle jongeren in Almere-Poort. Ik ben een klankbord voor alle jongeren. Ik luister, analyseer, reageer (als gewenst) en kom in actie (als nodig) om de wijk en de mogelijkheden in de wijk zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de behoeftes en de (hulp)vraag van de jongeren. Met als doel om de jongeren in een gezonde, ambitieuze, kansrijke en warme omgeving op te laten groeien. Ik sta voor gelijke kansen, elkaar behandelen met respect en onvoorwaardelijke inzet voor iedereen ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt. Ben je geïnteresseerd in wat wij doen en waar wij dat doen, volg onze social mediakanalen. Wil jij ons activiteitenaanbod weten, kijk op de website, onze social media of vraag het aan Charly, Martijn of mij. Wil jij persoonlijk contact, omdat je een specifieke (hulp)vraag hebt of gewoon in contact wilt komen. Contact mij dan via whatsapp, email of spreek mij aan op straat. Tot snel in Almere-Poort!

Ambulant jongerenwerkers Almere Haven

Latrell Ceeder

 


 

06-14676729  

lceeder@deschoor.nl
@deschoor_latrellc  

 


Ik ben sinds 2017 werkzaam bij De Schoor. Zelf ben ik jaren geleden het jongerenwerk binnen gerold bij een activiteit. Zo ben ik in aanraking gekomen met het jongerenwerk. Dit heeft er voor gezorgd dat ik hier ook wat mee wilde doen. Heb de opleiding gevolgd en stage gelopen bij De Schoor, wat er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik terecht ben gekomen waar ik graag wilde zijn.

 

Ik werk in Almere Haven en je kan mij vinden op straat of in een van de  accommodaties. Bij ons kan je vooral jezelf zijn, gamen, muziek luisteren en chillen. Ook kan je voor andere hulpvragen of leuke nieuwe ideeën bij ons terecht.

 

Ik ben ook betrokken bij het project Cyber24.

Ik hoop jullie snel te zien!!

 


 

 

 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere