Dynamisch Jongerenwerk

TRAPNOTOV, EEN PLEK WAAR JE JEZELF MAG ZIJN

Waar je je thuis voelt, waar je terecht kunt als het even moeilijker gaat en waar je veel plezier kunt maken en ontzettend kan lachen samen! En waar je hulp kunt krijgen als het nou gaat over je talenten ontdekken en ontwikkelen, school, thuis, jezelf of je toekomst, wij zijn er voor jullie!

 

Jongerencentrum Trapnotov, in het oudste gedeelte van Almere: Haven! Trapnotov is een van de eerste jongerencentra van Almere en bestaat al heel wat jaren. Binnen het jongerencentrum is er in al die tijd heel wat gebeurd, van graffitiworkshops tot rapworkshops. Een echte studio werd er neergezet en er zijn veel verschillende feesten geweest. Van Jamsessies tot Hip-Hop open mic’s. Alles was mogelijk, en al deze mooie evenementen werden georganiseerd door jongeren voor jongeren.

In al de jaren dat Trapnotov er is, heeft Trapnotov altijd mee bewogen in de behoeften van de jongeren. Dit is te zien in alle verschillende en diverse activiteiten die er worden aangeboden en tot heden nog steeds word aangeboden! 

 

Hier kan je gamen op de PS5, darten, poolen, muziek luisteren, chillen, gebruik maken van de studio en nog veel meer. Jongeren zijn welkom als zij ideeën hebben voor activiteiten of projecten. Wij begeleiden jongeren daarin.

 

Voor meer informatie ben je van harte welkom in het Jongerencentrum Trapnotov!

 

Jongerencentrum Trapnotov

Kerkstraat 52

1354 AB  Almere Haven

036-5315705

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere