Dynamisch Jongerenwerk

Jongerenwerkers in Place2B

Annemarie Mikkers

 

 

 

 

 

 

 

06-10632599  

amikkers@deschoor.nl

@deschoor_annemarie 
annemarie.place 

 

Hi mijn naam is Annemarie Mikkers en ik werk sinds 2010 voor De Schoor als jongerenwerker vanuit Place2B en werk nauw samen met de ambulant jongerenwerkers van Almere Buiten, Etienne en Ivar.
 

Wij geloven in de kracht van jongeren. Wij staan voor je klaar, ook als het even minder gaat. Wij gaan samen aan de slag om je talenten te ontdekken en je zelfredzaamheid te vergroten. Heb jij een leuk idee om een activiteit uit te voeren? Neem contact op met ons en sluit je aan bij de tiener- of jongerenraad.

 

In Place2B houd ik mij vooral bezig met de coördinatie van Place2B, het meidenwerk, jongere moeder project VIP2B, Perfect Ninas en kun je mij ook 2 dagen in de week vinden op het Nautilus college aan de radioweg.

 

Volg mij op social media!

 

Genelva Bergraaf

 

 

 

 

 

 

 

06-41412909  

gburgraaf@deschoor.nl
deschoor_genelva  
genelva.place  


Hi mijn naam is Genelva en ik ben sinds begin juli 2019 werkzaam voor De Schoor als accommodatiegebonden jongerenwerker. Ik werk vanuit Place2B met mijn collega's Annemarie en Roberto.

 

Wij werken ook samen met de ambulante jongerenwerkers van Almere Buiten; Etienne en Ivar.

 

Samen zijn wij er voor alle jongeren van 10 tot en met 27 jaar. Heb jij leuke ideeën en wil je dit het uitwerken kan je dit bij ons uitvoeren? Wij zijn er ook om naar je te luisteren en zo nodig kunnen wij met jou meedenken en kijken of wij dit samen met jou kunnen oplossen.

 

In Place2B houd ik mij vooral bezig met de sport, talentontwikkeling en de jongerenraad. 

 

Kom gezellig langs en tot snel!    
 

 

 

Roberto Deekman

 


 

 

 

 

 

0642741973 
rdeekman@deschoor.nl

@deschoor_roberto

 

Mijn naam is Roberto en ik ben sinds 2003 werkzaam voor De Schoor. Ik werk als accommodatie gebonden jongerenwerker vanuit jongerencentum Place2B.

 

Ik houd me vooral bezig met sport- en talentontwikkeling, maar sta uiteraard ook klaar voor jongeren met hulpvragen.

 

Heb jij leuke ideeën en/of wil jij het tot werkelijkheid brengen? Stap gerust binnen om jouw idee tot uitvoering te brengen of om nader kennis te maken!

Dennis van Ekeren

 

 

0646232139 

dvanekeren@deschoor.nl

@deschoor_dennis

 

Hallo! Mijn naam is Dennis van Ekeren, sinds 1 maart ben ik werkzaam als jongerenwerker bij De Schoor. Na 7 jaar een carrière gehad te hebben binnen Defensie, besloot ik dat het tijd was voor iets anders. Namelijk om iets te betekenen voor de jongeren en hoe mooi is het dat ik dit kan doen in de wijk waarin ik zelf ben opgegroeid.

 

In het verleden heb ik op verschillende manieren affiniteit gehad met het werk binnen de Schoor. Vanaf kleins af aan kwam ik zelf als jongere over de vloer bij het Jongerencentrum Place2B. Toen ik ouder werd was ik actief als vrijwilliger en docent binnen Place2B en Learn2Work. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een goede verbinding heb met de doelgroep.

 

Ik ben van dinsdag t/m vrijdag werkzaam in het Jongerecentrum Place2B. Hier zal ik mijzelf inzetten om met de jongeren te verbinden en ondersteunen waar nodig.

 

Tot snel!

Deveney Groenveld

 

 

0643443597 

dgroenveld@deschoor.nl

@deschoor_deveney

 

Mijn naam is Deveney Groenveld en ik ben sinds Maart 2022 werkzaam bij De Schoor als ambulant jongerenwerker in Almere Buiten. Als ambulant jongerenwerker ben ik veel op straat te vinden en ligt mijn focus op coaching, begeleiding en talentontwikkeling. Om een beter inzicht te krijgen in de leefwereld en behoeften van de jongeren betrek ik de ouders ook in de contactlegging.

 

Als jongerenwerker met de achtergrond als straatcoach werk ik al een langere tijd met jongeren van verschillende culturen waarbij geen enkel verhaal hetzelfde is, hierdoor doe ik mijn werk met heel veel plezier. Ik geef deze jongeren een zet in de juiste richting om meer te weten te komen over hun kansen en mogelijkheden binnen de maatschappij.

 

Heb jij meer hulp nodig ? Dan ben ik er om je door te verwijzen naar de juiste instantie. Vragen kunnen altijd gesteld worden! Dit kan natuurlijk altijd wanneer je me op straat tegenkomt, maar ook via SMS, Whatsapp, Instagram, via de mail of door mij te bellen.

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere