Dynamisch jongerenwerk

Jongerenwerkers in De Dop

Gino Dixon

 

 

06-57649775 

gdixon@deschoor.nl
deschoor_gino 

 

Hallo, mijn naam is Gino Dixon. Ik ben sinds 2019 werkzaam voor de Schoor als Ambulant jongerenwerker in stadsdeel Oost. Eerder was vrijwilliger en stagiair bij de Schoor wat me erg veel voldoening gaf en zo ben ik het jongerenwerk ingerold. 

 

Ik ben dagelijks te vinden in de wijken om de jongeren te begroeten en een praatje met ze te maken. Ze kunnen voor alles bij mij terecht en ik zal altijd mijn best doen met ze mee te denken.

 

Ik hou me bezig met jongeren die een sportieve dagbesteding zoeken, die moeite hebben met hun eigen zelfbeeld en of een verslaving hebben. Die kunnen terecht bij het Kickboksen in Tussen de Vaarten en het Budo project dat in samenwerking is met Tactus verslavingszorg.

 

Voor leuke, creatieve en chill activiteiten kunnen jongeren bij ons terecht in buurtlokaal De Dop. In De Dop zijn zij welkom om te gamen en socializen met elkaar, ook is er voor de meiden de Perfect Ninas.

 

Tommy van den Berg

 

 

06-42741868  
tvandenberg@deschoor.nl

 

 

Ik ben Tommy van den Berg, ik ben vanaf 2007 werkzaam bij de Schoor als ambulant jongerenwerker, vanuit deze functie ben ik ook stagebegeleider en coördinator van het Budoproject. 

 

Als ambulant jongerenwerker zoek ik de jongeren op in hun eigen omgeving (de straat) en filter ik samen met hen waar hun wensen en behoeftes liggen. Samen met de jongeren en eventueel met netwerkpartners zoek ik uit wat de mogelijkheden zijn.
 

In mijn rol als coördinator van het Budoproject ben ik het aanspreekpunt voor verschillende netwerkpartners die jongeren aanmelden om deel te nemen aan het project.

 

In de verschillende wijken van Stad-Oost organiseren wij activiteiten voor jongeren zoals bijvoorbeeld zaalvoetbal, kickboksen en tiener/jongeren inlopen.
 

Als je interesse hebt in een van onze activiteiten of vragen hebt dan ben ik bereikbaar.

 

 

Meer weten over De Dop

Wat is er te doen?

Wie zijn wij?

Buurtlokaal De Dop
Danslaan 66
1326 PL  Almere

Privacyverklaring
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere