Dynamisch jongerenwerk

STAGE LOPEN BIJ JONGERENWERK

Maak kennis met welzijnswerk. 

 

Veel collega’s bij De Schoor zijn ooit begonnen op een stageplaats. Het is dé manier om kennis te maken met de welzijnsbranche in een groeiende stad als Almere. Midden in de praktijk en direct naast collega’s die passie hebben voor hun vak. Van hen én zeker ook van onze cliënten leer je meer. Jezelf blijven ontwikkelen. Dat vind jij belangrijk als talentvol stagiair(e). Bij De Schoor krijg je de mogelijkheid om dat te doen. Jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en je daarmee een kickstart van je carrière geven is wat we willen.

Bij ons ligt de welzijnsbranche voor je open en kun je alle kanten op. Wij zorgen dat jij je je volop kunt ontwikkelen in de richting die jij wilt. En daar helpen wij je graag bij. Als stagiair ben je van harte welkom bij De Schoor. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat jij je thuis voelt. Wij bieden een goed leerklimaat, waarbinnen je als stagiair kennis maakt met je toekomstige beroep, er aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling en we zorgen voor de juiste begeleiding.

 

Meer informatie over stage lopen en stagevacatures vind je op de website van De Schoor 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jolanda Gudde
stagecoordinator 

0639231165
jgudde@deschoor.nl

WERKEN BIJ DE SCHOOR

 

De Schoor is een grote welzijnsorganisatie in Almere, waarbij 270 medewerkers en ca. 1000 vrijwilligers werkzaam zijn. De Schoor organiseert in Almere het sociaal cultureel werk, de voor- en vroegschoolse activiteiten, kinder- en jongerenwerk en zet zich in voor bewonersparticipatie en de leefbaarheid van de stad onder het motto: Meedoen in Almere!

In buurt- en jongerencentra, speeltuin en op de jeugdlanden, op brede scholen, verspreid over de hele stad kunnen bewoners van alle leeftijden elkaar ontmoeten en deelnemen aan tal van activiteiten en cursussen. Onze professionals werken daartoe samen met de vrijwilligers aan en in een:

 

  • leefbare en veilige stad, waar het goed wonen is en iedereen zich thuis voelt
  • sociale en zorgzame stad, waar iedereen meedoet en elkaar helpt
  • kleurrijke stad, waar plaats is voor alle culturen
  • vernieuwende stad, met ruimte voor beweging, initiatieven en experimenten
  • betrokken stad, waar iedereen telt en betrokken is met elkaar en met de stad.

 

Nieuwsgierig? Ga dan snel naar onze website werkenbijdeschoor.nl 

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Privacyverklaring
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere