Dynamisch jongerenwerk

Scan your talent in Trapnotov

 

Scan your talent op de Meergronden. Dit programma is bedoeld om jongeren uit te dagen om zichzelf beter te leren kennen en hun talenten te ontdekken en ontwikkelen en om kansenongelijkheid in het onderwijs te voorkomen. In acht verschillende workshops gaan de jongeren aan de slag  om talent bij zichzelf te ontdekken.

Dit is natuurlijk iets waar het jongerenwerk graag aan mee werkt.

In jongerencentrum Trapnotov volgen de leerlingen een studio en rap workshop en leren zij een beat maken, een nummer te schrijven en nemen ze deze op in de studio van Trapnotov.
Dit geeft jongeren de kans om hun talent in muziek te ontdekken en een stukje te ontwikkelen. Na Scan your Talent is het mogelijk dat de jongeren die hiermee verder willen vaker de studio induiken bij Trapnotov en zo ook na Scan your Talent hun talent verder kunnen ontwikkelen.

Daarnaast verzorgde een jongerenwerker en een vrijwilliger een workshop over het jongerenwerk en een kickboks clinic. Ondanks het warme weer deden de scholieren fanatiek mee. Al met al was het een mooie dag, waar er een goede verbinding tussen de school en het jongerenwerk was.

 

Voor meer info kunt u terecht bij: Zainoel Rahman (zrahman@deschoor.nl) of bij Suleika el Mhassani (selmhassani@deschoor.nl)

Privacyverklaring
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere