Dynamisch jongerenwerk

                                                         Paarse vrijdag

Vrijdag 10 december is Paarse Vrijdag. Dé dag waarop we iedereen uitnodigingen om paars te dragen.

Daarmee steun je dat we allemaal anders zijn en dat dat helemaal okay is:

Be as you are!

Ook voor alle werknemers van de Schoor de oproep om Paars te dragen!

Dit jaar wordt er veel aandacht besteed aan Paarse Vrijdag, zo is er deze hele week iedere dag een moment in de uitzending van Omroep Flevoland waarin er wordt gesproken over Paarse Vrijdag en wat Almere hierin allemaal doet. Ook is Suleika van Diversity uitgenodigd om mee te praten in de uitzending. Ook heeft het MBO college de hele week een regenboogweek waarin verschillende activiteiten zijn.

En ook het Jongerenwerk is actief met Paarse Vrijdag, het jongerenwerk en Diversity ondersteund verschillende scholen bij Paarse Vrijdag. Zo hebben we met Diversity deelnemers en leerlingen  mee gedacht over de Paarse Vrijdag activiteiten op de Meergronden en begeleidt het jongerenwerk  op MBO College Poort met Paarse Vrijdag. Zij ondersteunen een groep leerlingen die samen een GSA zijn gestart op school en de eerste activiteit die zij organiseren is Paarse Vrijdag! Ze gaan op Paarse Vrijdag paarse cupcakes verkopen, meer vertellen over de GSA en ook is de hele school paars versierd.

Voor meer informatie over Diversity, Paarse vrijdag of het jongerenwerk op MBO college Poort kunt u contact opnemen met:

Suleika el Mhassani
selmhassani@deschoor.nl

Privacyverklaring
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere