Dynamisch Jongerenwerk

Jongerenwerkers in Multi-Club

Brahim Bartoutouh

 

 

06-22224932  

bbartoutouh@deschoor.nl

@deschoor_brahim  

 

Mijn naam is Brahim Bartoutouh. Sinds half 2021 ben ik werkzaam voor De Schoor als jongerenwerker. Hiervoor ben ik samen met mijn collega’s actief in de Multiclub, in Kruidenwijk. Wij zijn er voor jongeren van 10 t/m 27 jaar. Hier zijn we voortdurend bezig met de ontwikkeling en behoeftes van de jongeren. Of je nou komt chillen, gamen, muziek spelen, misschien zelf leuke ideeën hebt; iedereen is welkom bij ons.

 

Vanuit mijn (sport) achtergrond vind ik respect en discipline belangrijk. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de jongeren een plek van vertrouwen hebben en ze lekker hun ding kunnen doen.

 

Ik houd mij vooral bezig met de inloop en alles wat met Multiclub te maken heeft. Daarnaast ben ik coördinator van het project MDT. Wil je meer te weten komen over mij, Multiclub, MDT of andere dingen kom dan gerust een keer langs!

Bilal El Karkachi

 

 

06-22165826 

belkarkachi@deschoor.nl

@deschoor_bilal 

 

Mijn naam is Bilal el Karachi. Ik ben sinds mei 2021 werkzaam bij de Schoor als jongerenwerker. Hiervoor ben ik samen met mijn collega’s actief bij de Multiclub, in Kruidenwijk. Wij zijn actief voor jongeren van 10 tot en met 27 jaar.

De Multiclub is de perfecte plek om te kunnen relaxen, nieuwe mensen te ontmoeten en de leukste activiteiten bij te wonen

Ik hou me bij de Multiclub vooral bezig met de inloop en met het stukje sport en bewegen. Bij het stukje sport en bewegen geef ik de kickboks lessen/oefeningen

Ik hoop je snel te kunnen ontmoeten bij de Multiclub!

 

Bastian Pattipeiluhu

 

 

06-29536225 
bpattipeiluhu@deschoor.nl

@deschoor_bastian  

 

Ik ben sinds 2002 in dienst bij de Schoor als jongerenwerker en werk samen met mijn collega’s in activiteitencentrum

Multi-Club.

 

Respectvol en liefdevol met elkaar omgaan vinden wij zeer belangrijk. En humor is ook heel belangrijk binnen Multi-Club; er wordt veel gelachen en jongeren ervaren Multi-Club als gezellig en voelen zich welkom.

 

Waar ik me thuis in voel is vooral samen met jongeren creatief en efficiënt plannen ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren, te denken aan bijvoorbeeld het Kempenaar Festival, een muziekstudio workshop, een leiderschap training, een Winterconcert, Jamsessions, een Jeugdparticipatie weekend en Multi Music. Ook ben ik betrokken bij de Jongerenraad van Almere, Young Movement en #DIMT.

 

Mijn persoonlijke boodschap: Werk aan je dromen en geef nooit op!

 

 

 

 

 

 

 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere