Dynamisch Jongerenwerk

Jongerenwerkers in Stedenwijk

Krish Oedietram

 


 

 

 

 

 

06 1844 7237  

@deschoor_krish 

koedietram@deschoor.nl
Krish Jongerenwerker De Schoor 

 

Hallo ik ben Krish Oedietram. Ik ben sinds 2011 werkzaam als accommodatie gebonden jongerenwerker bij De Schoor en werk momenteel sinds 2016 in Stedenwijk. Daarnaast houd ik ook samen met mijn collega Karim ontwikkelingen bij van Staatsliedenwijk.

 

Samen met mijn collega's en netwerkpartners zorgen we voor een veilige omgeving zodat jongeren vanuit hun leefwereld zich verder kunnen ontwikkelen. Jongeren kunnen ook bij mij terecht om ideeën aan te dragen voor activiteiten en eventueel deze (samen) te organiseren.

 

Op afspraak ben ik ook beschikbaar voor individuele ondersteuning. Bijv. als vertrouwenspersoon, voor hun CV, het solliciteren naar een (bij)baan, voor voorlichtingen, laagdrempelig op verschillende  gebieden.

 

Je bent van harte welkom om langs te komen en als jongere mee te doen met activiteiten of als bezoeker een kijkje te nemen.

 

Mijn werkdagen: dinsdag, woensdag. Ook donderdag en vrijdag van 15.00 tot 19.00 uur en kan je me vinden in Stedenpunt of de Clarence Seedorf Playground. INdien niet, bel dan even of stuur een berichtje via mijn tel#.

 

 

Karim El Hamdioui

 


 

 

 

 

 

06 43506928

@deschoor_karim

kelhamdioui@deschoor.nl

 

 

Mijn naam is Karim El Hamdioui. Ik ben sinds 2017 werkzaam voor De Schoor als ambulant jongerenwerker in de wijken Stedenwijk & Staatsliedenwijk.

 

Ik ben veel op straat te vinden en werk oa vanuit de locatie activiteitencentrum Stedenpunt.


Samen met mijn collega Krish ben ik er voor de doelgroep 10 tot en met 27 jaar. 

 

Als ambulant jongerenwerker bied ik perspectief aan de jongeren. Door bijvoorbeeld op hun verzoek informatie en advies te geven, jongeren te activeren oplossingen te vinden voor hun eigen problemen en ze, indien nodig, door te leiden naar specialistische hulp.

 

 


 


 

 

Bijv. elke vrijdag samen met buurtsportcoach Andor Knoop. Op donderdag samen met buurtsportcoach Simeon Tjie-a-njiem.

Samen(werking) met vrijwilligers van De Wijkhoek en Kringloopwinkel Franekerstraat. Samen met jongeren tijdens paintball en een interactieve voorlichting.

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere